adidas yeezy boost 350 v2 blue tint

Moderators: Mafia, pcku

fgbfgb
Posts: 3
Joined: Fri Feb 09, 2018 2:15 am

adidas yeezy boost 350 v2 blue tint

Postby fgbfgb » Fri Feb 09, 2018 2:35 am

Image

Den karakteristiske "SPLY-350" bogstaver på siden af ​​adidas sko tilbud er altid ligefremt, mens de på falske par kan være mere buede og ikke vandrette på autentiske par. Desuden kan den røde farve af bogstaverne afvige.

Den første adidas sko dame udsalg farve måde var "Beluga", der består af en lys grå prime strikke øvre med mørk spiral detaljer og en unik orange stripe over det ydre panel. For ikke at nævne ændringen til mellemsålen, nu lavet med en gennemskinnelig gummisål, der omslutter en fuld BOOST teknologi mellemsål.

For at være ærlig er kvindernes adidas sko mænd tilbud'er bedre end deres mandlige modstykker og vil måske overveje størrelsen op og klemme ind i dem. Jeg planlægger at holde dette indlæg opdateret, da adidas-teamet dråber flere udgivelsesdatoer. Damer, sørg for at bogmærke denne liste til fremtidig reference.

Mange har rapporteret, at denne farveway adidas yeezy boost 350 v2 blue tint vil være mere tilgængelig end tidligere udgivelser, men som alle Adidas x Kanye West sneaker-udgivelser forventer de fleste ikke en tur i parken. Tjek billederne for et detaljeret udseende, og se på, at Adidas Yeezy Boost 350 V2 "Cream White" snart falder.

http://www.kicksonhe.com/

Return to “[WiN] Wyjątkowi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest