Nike Flyknit Aanbiedingen

[THUG] Thug Life Bitches board
garnchein
Posts: 2
Joined: Mon Oct 22, 2018 2:45 am

Nike Flyknit Aanbiedingen

Postby garnchein » Mon Oct 22, 2018 2:58 am

De nieuwste Nike Flyknit Dames Lage Prijs colorway heeft het gekleed in een blauw en groen Flyknit-bovenpaar in combinatie met een witte kraag en een zwarte Swoos-top. Het onderste deel van de schoen zal bestaan ​​uit een tweekleurige blauwe en witte tussenzool die mooi bij het uiterlijk van het bovenwerk past. Als je snel een paar van deze colorway-act wilt kopen voordat deze uitverkocht raken.

Speculatie van de "Multicolor 2.0" colorway van de Nike Flyknit Heren Bestellen releasing begon al in juni, maar nu is waar we allemaal op gewacht hebben. Deze nieuwe multicolor versie van de Nike Flyknit Racer heeft nu een releasedatum en deze is ingesteld voor deze vrijdag, 11 september. Nu bekend als de Nike Flyknit Racer "Rainbow", deze fan-favoriet lijkt bijna identiek aan de "Multicolor 1.0" versie van de Flyknit Racer, behalve met een paar veranderingen zoals het gebruik van blauw in plaats van wit voor de Nike-branding op het tonglabel. Deze Flyknit Racer gebruikt contrasterende zwarte accenten op de Swoosh-logo's, tussenzool, tong, veters, binnenvoering en als laatste de buitenzool.

Als je het niet wist, zal een gloednieuwe colorway van de populaire Nike Flyknit Aanbiedingen morgen bij Nike-winkels en Nike.com aankomen. Deze Nike runner staat bekend als de Flyknit Racer "Blue Gecko" en heeft een combinatie van Blue Lagoon, Polarized Blue en Black op het ademende Flyknit-bovenwerk. Ghost Green bedekt de Flywire-kabels voor die dynamische en "gezellige" pasvorm waar we allemaal dol op zijn en die ook op de tussenzool terechtkomt. Last but not least hebben we zwart op de tussenzool, buitenzool, tong, binnenvoering, veters en de Swoosh-branding op de zijpanelen.

Dank Customs koos ervoor om te gaan met een van de kleurrijkste aanbiedingen van de Goedkope Nike Flyknit, de bovenkant van de schoen is onaangetast gebleven, maar de originele zool van de Racer is volledig verwijderd. De Flyknit Racer zool is verwijderd ten gunste van de klassieke Nike Air Max 1 zool. Wat je uiteindelijk krijgt is een vrij schattige Nike Flyknit Racer Max 1 custom. Het is verrassend dat de schoen eruit ziet als een echte release. Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze zeggen dat het er beter uitziet dan de originele Flyknit Racer.

Er lijkt een nieuwe Nike Flyknit Winkel colorway uit te komen. Of het aankomt op de staten is nog steeds in de lucht. Wat we wel weten, is dat het er hetzelfde uitziet als in 2012, met als enige verschil de kleur van de Flywire. Echt, dat is alles.

Je kunt de details bekijken op www.apparentshoe.com

Image

Return to “[THUG] Thug Life Bitches”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest