Adidas ZX Flux Billig

[THUG] Thug Life Bitches board
biandou
Posts: 4
Joined: Tue Aug 07, 2018 2:46 am

Adidas ZX Flux Billig

Postby biandou » Tue Aug 07, 2018 3:11 am

Image


Om standard Adidas ZX Flux Rea inte redan var tillräckligt chill för dig, lyckligtvis finns det ett ännu mer vardagligt alternativ för den snabba klassiska modern-möter-vintage sneaker. ZX Flux Slip-On gör en väldigt sportig nytta av lättillgänglig stil än sina föregångare som den ikoniska Vans Slip-On. Den här versionen har ett helt blått färgschema, med sin övre övre i College Navy med ett av de två elastiska korsremmarna i en något ljusare nyans av blått.

Adidas ZX Flux Billigt lägger bara på sitt bästa påskkläder med den här nya upplagan för damerna med en härlig blommig övre. De mjuka pastellfärgerna i de olika blommorna som avbildas är åtföljda av en mockahälsräknare (vanligtvis plast) för extraprydnad. Randen, snören och sålenheterna kommer alla i ljusvita för att hålla dessa snygga och ljusa för ett perfekt vårt utseende.

Adidas Originals återuppkomst kunde spåras hela vägen tillbaka till 2013 med introduktionen av Adidas ZX Flux Online. Siluetten tog med sig en del av de ikoniska estetikerna i vintagemodeller med en unik hälbur och mellansåla, medan den enklaste övre utmanade Nike's Roshe Run som en gå-till-livsstilsmodell. Men sedan dess har utvecklingen av Primeknit och Boost lämnat adidas att fokusera på adidas Ultra Boost och adidas NMD-serien och båda har katapultat de tre ränderna i defacto-märket för avslappet slitage. Det verkar som om adidas inte helt glömde ZX Flux heller, eftersom vi idag ser en NMD-inspirerad Adidas ZX Flux Primeknit i två färgvägar till sommaren 2016. Det andasvävda materialet förvandlar det vintageinspirerade avslappnade paret till en glid -sockan medan en livsstilskvalitet mocka konstruerar hälburet.

De befogenheter som finns i färgavdelningarna i stort sett varje sneakerföretag ser fortfarande röd, eftersom vi upptäcker ännu en helt röd sneaker som slår på marknaden. Den här gången är det den helt nya iterationen av Adidas ZX Flux Köpa som får behandlingen, med ZX Flux ADV i inget annat än rött från topp till botten. Tillgänglig i både mäns och barns storlek, den tilltalande nya upplagan av Flux har en ännu mer avslappnad look, uppenbarligen inspirerad av modeller som SL Loop och Nike's Roshe.

Adidas Originals tar tillbaka XENO-tekniken för denna semestersäsong. De tre ränderna introducerar sin senaste "Negativa samling" inspirerad av fotografens negativ, där en färgstråle läggs till genom utvecklingsprocessen. Adidas ZX Flux XENO har en inverterad snakeskin övre denna gång, eftersom en redan livlig tvåtonig färggradient vilar över hela övre delen. Blixten av iriserande 3M slår när ljuset träffar för att belysa den övre snakeskinnbanan istället för skalorna för ett original, ta en av de ljusaste teknikerna ut.Adidas ZX Flux Billig

Du kan kolla in detaljerna på www.skortmall.com

Return to “[THUG] Thug Life Bitches”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests