Sujuva ylivoimainen suunnittelu tarjoaa suurimman

pvhaofen
Posts: 182
Joined: Tue Jun 19, 2018 9:29 am

Sujuva ylivoimainen suunnittelu tarjoaa suurimman

Postby pvhaofen » Tue Sep 03, 2019 11:57 am

Potentiaalisen Duomax-tietotaidon hyödyntäminen tuo mukanaan takeita ja rentoutumista. Välipohja Asics Gel-Nimbus 20 kengät ASICSilla Gelatinized Kayano 5 on ehdottomasti monien innovatiivisten ja hyvien vanhojen modernien edistysaskeleiden kanssa. Tärkein päivitys tällaisessa julkaisussa ASICS Gelatinized Kayanolla on julkaisu Asics Gel-Kayano 24 -kengillä FlyteFoam. Tämä on melko helposti siirrettävä kangas, joka on varmasti 55% vähemmän raskasta verrattuna tavalliseen AVOI-vaahtokudokseen. FlyteFoamin käyttö välipohjana on shokkia vähentävä ja joustava.

Kaksikerroksinen vaahto virtaa selkäkantasi keskipitkän lähelle. Osa on varmasti vähemmän ankara, kun selkäkannan läheisyydessäsi heidät suunnittelevat tuloja keskikahvalle, ne saattavat pakata. Tämä näkökohta nostaa lujuutta tukemaan urheilumiehiä, jotka näyttävät olevan taipuvaisia ​​ylimerkiksi.

Sinun selkä kantapää sekä etuosan lähiympäristö ovat myös brändin gelatinoitua iskunvaimennusmenetelmää, joka auttaa parantamaan voiman vähentämistä ja parantamaan iskunvaimennusta. kohdistuksen alla.

Asics GEL-Kenun MX-kengät ASICSin kanssa Gelatinized Kayano 5 sisältää rakennettuja nylon-päällisiä ja peittoja. FluidFit-menettelyllä varustettu kone esittelee joustavuutta ja tukea takaisin. Kun olet käyttänyt ASICS Gelatinized Kayano 24: tä, on helpompi käydä läpi seuraavan valaistuksen huippuosaamisen, mutta tällaisessa yksikössä kone on varmasti joskus vähemmän raskas.

Sujuva ylivoimainen suunnittelu tarjoaa suurimman rentoutumisen. Asento, jossa on peittokuvia mediaaliosassa, auttaa pitämään varma ylikuormituksen.

Seuraavaan yksikköön sisältyvä tuore rakennettu nylon-päällinenprosessi tarkoitti sitä, että se oli mahdollista koneille niin, että voit irrottaa etujalan päällekkäin ilman, että tarvitsisi estää perusturvallisuutta ja -apua.

Seuraava ASICS Gelatinized Kayanon julkaisu hyödyttää vahvaa vaihtoehtoa Asics Mexico 66 SLIP-ON -jalkineita, joissa selkä kantapään kääntö on varmasti kapeampi verrattuna aiempiin tyyliin. Miksi selkänojan tuen supistaminen on tuoda ylimääräistä lujuutta aina pitämällä selkäkorko paikallaan. Comfordry X-40-sukka-aluksen käyttö auttaa pitämään sisätilojen ekosysteemin mielenkiintoisena ja rentouttuna siten, että monilla kosteuspitoisuuksilla voi siirtyä.

Jotta herrat, siellä suuremmat ratkaisut ovat tavallisia, jotta voit saada valtavan plussan tytöille; käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat rajalliset, tavalliset ja valtavat. Kun olet sanonut, että Puma RS-X Transformers Kengät olette urheilijasi, kun käytät valtavia tassuja, saappaat ja kengät eivät sovi sinuun todella täydellisesti.

Ylimääräinen rasva.

Return to “[JBC] Jebacze”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 35 guests