Is de adidas Yeezy Basketball-schoen onderweg?

EvaSandoval
Posts: 3
Joined: Sat Apr 21, 2018 3:30 am
Contact:

Is de adidas Yeezy Basketball-schoen onderweg?

Postby EvaSandoval » Sat Apr 21, 2018 5:53 am

Hoewel voorlopige releasedata voor GOOD Music-artiesten, van hemzelf tot CSS-koningin Teyana Taylor, adidas outlet online shop vroege hoogtepunten zijn gebleken - om nog maar te zwijgen van zijn eigen collabo-album met Kid Cudi - plaagt hij ook wat voorbeelden uit zijn lijn met adidas.

adidas outlet store nederland Als aandenken opende West zijn showroom om ons allemaal een glimp te laten opvangen van de aankomende Yeezys van de 350, 500 en 700 variëteit. Misschien als een hoofdgerecht voor mensen met een playoff-actie in hun hoofd, bewees hij een nooit eerder geziene mid-topschoen met een zeer suggestieve basketbalemoji in het bijschrift. Basketbal SZN? Voor diegenen die thuis op de hoogte blijven, is een Kanye West x adidas Yeezy basketbalschoen al geruime tijd aan de horizon. Toen West met de Three Stripes in Adidas 2016 werd heropend, rapporteerde onze eigen Nick DePaula het volgende over Kanye en spreidde zijn vleugels uit naar nieuwe categorieën, waaronder het hardhout:

"adidas schoenen outlet online Naast de voortdurende lifestyle-producten, is het belangrijk te weten dat adidas binnenkort ook Yeezy-prestatieproducten gaat lanceren. Ja, dit betekent dat een aantal van de nieuwste endorsers van het merk te zien zullen zijn op de baan in de NBA op het hoogste niveau van het spel in Yeezy-basketbalschoenen. Adidas introduceert ook verschillende Yeezy-winkelcentra over de hele wereld. "In de tijd daarna zien we Swaggy P, James Harden of Kelly Oubre nog een Yeezy-basketbalschoen aan het NBA-hardhout. We hebben echter West-wear-modellen gezien waarvan wordt vermoed dat ze zo zijn tijdens het leggen en onderweg.

Return to “[LvL] LvL LEVEL”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests